About Us

Wij gaan jou de little kick inside geven! Iedereen heeft op zijn tijd een serieuze uitdaging nodig, wij weten dat als geen ander. Ben je al toe aan je derde afstandsbediening, heb je al 3.248 keer het vuilnis buiten gezet of is jouw werk net zo uitdagend als een loden deur? Dan is het tijd voor een Challenge...

Wie zijn wij? Een club enthousiastelingen die samen met initiatiefnemer Arthur Verheijen zijn gestart met de eerste Amsterdam Dakar Challenge - een barreltocht van bijna 7.000 kilometer met als einddoel een veiling van de auto’s ten bate van lokale goede doelen. Bovendien wordt het goede doel flink geholpen. Tot nu toe is dankzij de teams een opbrengst van ruim €3.000.000,- voor verschillende goede doelen gerealiseerd! Dit jaar gaan we er weer alles aan doen om via de stichting Challenge For Charity Foundation nog meer geld op te halen voor het goede doel. Bedrijven die ons evenement en het goede doel een warm hart toedragen vertellen we graag meer over de mogelijkheden.

In 2013 is de tiende jaargang van de Challenge naar Dakar gereden en ook voor 2017 staat Amsterdam Dakar Challenge weer op scherp. De finish is in Dakar, waarna de teams na een rustdag doorrijden naar Gambia voor de veiling van de auto's. Omdat de situatie in Mauritanie sinds eind 2009 instabiel is, kan er ook gekozen worden voor een Moroc Edition. Deze teams finishen weer in eigen land en kunnen hun barrel klaarmaken voor wellicht een volgende trip!

Jaarlijks vertrekken we eind oktober/begin november met de Amsterdam Dakar Challenge, check hiervoor de inschrijfpagina

Naast Amsterdam Dakar Challenge is er ook de ijskoude Noordkaap Challenge. De helft van de fun zit ’m in de voorbereiding maar ook jouw barrel - waar je onderweg langzaam van gaat houden - sturen over onmogelijke pistes is het voelen van de rush in alle aderen. Break the rules en schrijf je nu in!

Get ready for challenging times!!
Naast het organiseren van de volledig ‘unsupported’ Amsterdam Dakar barrelrace en de extreem koude Noordkaap Challenge, organiseerden we eerder de Red Sea Challenge, de Mongol Challenge, de betoverende Bombay Challenge en de grensverleggende Peking Challenge. De Challenge Club zal binnenkort weer van zich laten horen en jou verrassen met nieuwe Challenges. Keywords: originaliteit, low budget, madness, avontuur en natuurlijk het goede doel.

Wil jij vooraan staan bij de inschrijvingen van nieuwe Challenges, laat het ons weten en we plaatsen je op de wachtlijst. Zodra een nieuwe Challenge is geboren ben jij de eerste die het weet, mail naar challenge@amsterdamdakar.com. Keep you posted....

Contact :

CHALLENGE CLUB
Postbus 13033
3507 LA Utrecht
T. 030-2761601
E. info@amsterdamdakar.com


Copyright
In principe behoren de intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden, geluid en programmatuur van deze site toe aan de Challenge Company. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, distribueren, verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder de uitdrukkelijke, schriftelijke, toestemming van de Challenge Company.

Mede om haar belangen en die van derden te beschermen gelden de volgende gebruikbeperkingen bij het gebruik van deze site; het is niet toegestaan persoonsgegevens van derden elektronisch of anderszins te kopiëren en/of te gebruiken in overeenstemming met de toepasselijke wet- en regelgeving.Schrijf je in
  

3.000.000 and counting

Sponsoren
 Avery Dennison
Info
Nog 28 dagen tot de volgende Challenge
Shop Meer Challenges Bombai Challenge Red Sea Challenge
 
CHALLENGE CLUB

Postbus 13033 | 3507 LA Utrecht
T. 030-2761601 | F. 030-2710325
E. info@amsterdamdakar.com
DISCLAIMER


Design Gewest13 & realisatie Webunity