FAQ

REGELS

Break your own rules, dit is wat je moet doen om in te stappen bij deze mental trip:

 • De auto of motor mag niet meer kosten dan 500 euro 
 • Sleutelen aan de auto mag de 250 euro grens niet overschrijden
 • Naast de Challenge ga je ook voor het goede doel

 

€250,- SLEUTELKOSTEN, HOE GA IK DAT REGELEN?

Tsja, de totale sleutelkosten van €250 per team staan vast en zijn niet bedoeld als een symbolisch bedrag. Het low budget pimpen van jouw bolide met de nodige cup houders en een likje verf is inmiddels uitgegroeid tot een nationale sport. Think big in small things, met hulp van sponsors voor je onderdelen blijf je binnen het budget! Maar je komt ook een eind met duct tape en een blik latex verf. De uitrusting valt trouwens niet onder de 250 regel, lucky bastards!

WAT BETEKENT ‘UNSUPPORTED’ CHALLENGE?

Het is een unsupported Challenge. Het woord zegt het eigenlijk al, jij bent zelf volledig verantwoordelijk voor het voltooien van je reis en je rijdt op eigen risico en zonder begeleiding vanuit de organisatie. Dat betekent niet dat we niks voor je doen, voorafgaand krijg je van ons briefings en tips. Op de belangrijke momenten tijdens de trip zijn onze lokale contactpersonen aanwezig om ondersteuning te bieden. Voorafgaand aan de trip tref je de andere teams op de Barreldag in september of oktober. Bij vertrek krijg je een uitgebreid Roadbook en tijdens de voorbereidingen fungeren we als vraagbaak voor praktische zaken. Eenmaal onderweg zijn wij 24/7 bereikbaar voor support, maar dan wel op afstand. Voor je eigen veiligheid is het op lastige stukken aan te raden met andere teams te reizen. Naast het elkaar uit het zand helpen is het fun om met meerdere teams te rijden of te hoppen tussen de teams tijdens je reis.

KIJK NOG EENS GOED IN DE ZIJSPIEGEL, CHALLENGE PROOF OR NOT?

Wil jij vooraf ieder detail van je reis plannen en precies weten wat er op je pad komt? Of iedere avond een opgemaakt bed en 8 uur pitten? Vergeet het dan en laat de Amsterdam Dakar Challenge voor wat het is! Schrijf je vooral wèl in als je houdt van een uitdaging, als je het Roadbook dat je van ons ontvangt serieus neemt maar wel zelf blijft nadenken onderweg. Gevoel voor humor en flexibiliteit zijn een groot goed voor de teams, heb je die niet, dan wordt de trip een ‘tough cookie’ in plaats van de geweldige ervaring die je gegund is.

WAAROM MOET JIJ DIT AFTIKKEN VOORDAT JE DEZE PLANEET VOORGOED VERLAAT?

De Amsterdam Dakar Challenge staat inmiddels bij velen op de bucket list. We hebben ze op hun knietjes in het mulle Sahara zand zien vallen van dankbaarheid. Vriendschappen worden gesloten voor het leven, motorkappen worden gekust voor het behalen van de finish in Dakar, eindelijk een echt sterk verhaal aan de bar... Wij zijn het ultieme excuus om eens los te gaan, de wereld van een andere kant te zien en de deur met een goede reden voorlopig achter je dicht te trekken. Vergeet de tourbus en ClubMed's van deze wereld, open your eyes! Het is tijd voor een life changing experience, en wel nu! Dáárom schrijf je je in, zodat wij je kunnen voorzien van tips&tricks en je een platform bieden om dit avontuur af te tikken met andere teams die er net zo in staan! Bovendien haal je weer een wit voetje voor het hiernamaals door geld op te halen voor het goede doel. Lees hierover meer in de FAQ.

VERTREKDATA, 2018 EDITIE

In 2018 is de eerstvolgende vertrekdag op 20 oktober. Teams die meedoen aan de Amsterdam Dakar Challenge kunnen kiezen voor de Classic Edition die naar Dakar en vervolgens Gambia rijdt òf voor de Maroc Edition, die na een schitterende route in Marokko finisht in Nederland.  Voor 2018 start de Amsterdam Dakar Challenge op 20 oktober. De finish party is in Dakar en de auto wordt geveild in Banjul, Gambia op zondag 11 november. Via de online inschrijfprocedure kun je je inschrijven voor 2018, wij laten je weten of het lukt om je op die datum te plaatsen of bieden je een alternatief aan.

In 2019 zijn de startdata 2 maart en 19 oktober.

INSCHRIJFPROCEDURE

Als je de online inschrijving start en alle velden juist invult, kom je bij de Algemene Voorwaarden. Deze print je uit, vul je in en teken je op iedere pagina. Na een online inschrijving zit je nog nergens aan vast! Pas als wij de getekende Algemene Voorwaarden en de betaling van het inschrijfgeld van alle rijders hebben ontvangen, wordt je team geplaatst. Vervolgens stuur je de Algemene Voorwaarden naar het postbusadres dat op de eerste pagina staat. Zodra wij de Algemene Voorwaarden ontvangen hebben, krijg je per e-mail de factuur inschrijving. Jouw team is pas ingeschreven zodra de betalingen van alle teamleden voldaan zijn. Instructies voor het vertrek zoals locatie en tijd volgen later per mail.

HOE ZIT DE ORGANISATIE VAN DE CHALLENGE IN ELKAAR?

Wat begon als een uit de hand gelopen grap in 2004 is door de enorme animo uitgegroeid tot een schitterende Challenge met enorme bijdragen voor goede doelen. Tot nu toe is door de teams ruim 3 miljoen euro aan fondsen opgehaald! Om alle werkzaamheden die bij de organisatie van de Challenge komen kijken te kunnen doen, is er een vast team in een piepklein kantoortje samengesteld dat zich volledig op de organisatie van de Challenge stort. Alles wordt low-budget georganiseerd om de lage inschrijfkosten te handhaven. Naast deze organisatie - die zich bezig houdt met de Amsterdam Dakar Challenge, Red Sea Challenge, Bombay Challenge, Noordkaap Challenge, Peking Challenge en Mongol Challenge - is de Stichting Challenge For Charity Foundation (CFCF) opgericht. Deze stichting regelt de Adopt A Hero actie en zorgt ervoor dat bijdragen van sponsors rechtstreeks naar het goede doel gaan.

WAT KOST INSCHRIJVEN?

Inschrijven kost normaal gesproken € 580 euro per persoon. Dit jaar kan iedereen mee voor een oud tarief van 395,- p.p.! Veteranen zijn allemaal in het bijzonder uitgenodigd om nog een keer mee te gaan met deze legendarische trip, maar ook nieuwe challengers mogen voor dit tarief instappen. Deze kans om deze roadtrip af te tikken laat je niet liggen, toch? Volgend jaar gaan we back to normal en krijgen veteranen 80 euro korting.

Materialen die je nodig hebt kunnen wellicht worden gesponsord. Zorg dat je altijd duidelijk bent naar de sponsor waarvoor je het geld gaat gebruiken. Is het een donatie voor het goede doel of wordt het gebruikt voor dekking van bijvoorbeeld inentingen. Dan weet de sponsor hoe het zit. Een ding is zeker, ze zijn gek op hun sticker op jouw bolide. Het inschrijfgeld is inclusief:

 • De organisatie van de Challenge en alles wat hierbij komt kijken
 • Barreldag in september of oktober (o.a. briefing, ontvangst stickers en t-shirt) en Vertrekdag
 • Finish party in Dakar and Banjul
 • Samenstellen van het goede doel
 • Organisatie van de veiling in Gambia
 • Verzekering in Gambia
 • Ferry Gambia Barra Banju
 • Officieel Challenge t-shirt 
 • Online omgeving; registratieformulier, team admin, etc..
 • Briefing en informatie voorafgaand aan vertrek
 • Back-office bereikbaar 24/7 tijdens Challenge
 • Roadbook bij vertrek, inclusief alle teamgegevens en lokale instanties, accommodaties en noodnummers
 • Officiële stickers Amsterdam Dakar Challenge

Het inschrijfgeld in exclusief:

 • Aanschaf barrel
 • Kaarten voor onderweg
 • Sleutelkosten
 • Brandstof
 • Internationaal rijbewijs
 • Overnachtingen
 • Eten/drinken
 • Inentingen (wij regelen gunstig Challenge tarief)
 • Visum Mauritanië (wordt aan de grens geregeld voor circa 55 euro)
 • Oversteek per ferry/boot (wij regelen gunstig Challenge tarief)
 • Kosten grensovergangen, verzekeringen en gidsen
 • Kosten formaliteiten onderweg
 • Vliegticket terug naar Amsterdam (geldt niet voor Moroc Edition)
 • Eventueel vervoer terug van auto per container/Ro-Ro (roll on/roll off)

 

HOE LANG DUURT DE TRIP?

De Challenge duurt tot aan de Finish in Dakar 19 dagen, afhankelijk van de route. Met het doorrijden voor de veiling en ontvangstceremonie in Banjul (Gambia) kom je uit op circa 23 en vanaf dag 23 kun je in principe terugvliegen of het gesteunde project bezoeken. Zoek zelf (online) naar de beste aanbiedingen om vanuit Banjul (Gambia) terug te vliegen.

HOEVEEL KM RIJDEN IS HET?

Hangt er van af of je alternatieve en Extreme Routes neemt, maar er wordt geklokt zo rond de 6.760 km op de finish in Dakar. Naar de plek van de veiling in Gambia ben je 300 km verder. De Moroc Edition tikt zo’n 8.400 km af!

MOET IK AL EEN BOLIDE HEBBEN ALS IK ME INSCHRIJF?

Nee, voor het veiligstellen van een startplek heb je geen auto nodig. Dit kun je later opgeven via jouw teampagina op de Amsterdam Dakar Challenge website.

MET HOEVEEL PERSONEN KUNNEN WE IN EEN TEAM?

We raden aan met maximaal drie personen in een team te gaan. Het is wel toegestaan om met z’n vieren in één auto te gaan, het is alleen de vraag of je dat echt wilt.

MOGEN WE DE SAMENSTELLING VAN HET TEAM NOG WIJZIGEN NA INSCHRIJVING?

Deelname is op persoonlijke titel en niet overdraagbaar. Maar mocht je schoonmoeder plotseling zijn verhinderd, dan begrijpen we het verlies en willen we graag kijken wat er mogelijk is. Maar verder NJET...

HET ROADBOOK

Op de dag van vertrek ontvang je het Roadbook met daarin de meest up-to-date informatie over de mogelijke routes, de formaliteiten en de contactpersonen die je zult treffen onderweg. In het Roadbook staan alle contactgegevens van ambassades en consulaten, (satelliet-)telefoonnummers van je mede-Challengers en het noodnummer van de organisatie dat 24/7 bereikbaar is tijdens de trip.

HET GOEDE DOEL

Elk team dat doorrijdt naar Gambia en de auto in de veiling inbrengt, kan een project uitkiezen uit de projectlijst op onze website. Dit jaar kotm daar waarschijnlijk maar 1 groot doel op te staan, meer hierover volgt later. De opbrengst van de veiling gaat naar het gekozen project. Wil je daarnaast geld ophalen voor een ander goed doel, dan is dat mogelijk, de opbrengst van de veiling dient echter in Gambia te blijven.

Je kunt op verschillende manieren fondsen werven:
 

 • Via de Adopt A Hero actie laat je familie, vrienden en bedrijven het door jou gekozen project steunen. Via de website kun je het Adopt A Hero formulier downloaden. Alle gelden die jullie werven worden geïncasseerd door onze stichting en rechtstreeks doorgezet naar jullie gekozen goede doel. Deze giften zijn dan echter niet aftrekbaar. Indien een bedrijf jullie wil sponsoren en het gedoneerde bedrag wil aftrekken van de belasting, adviseren wij de donaties rechtstreeks aan de door jullie gekozen stichting te laten doen.
 • Door middel van eigen fondsenwervende activiteiten halen teams vaak ook nog geld op voor het gekozen goede doel. Dit is iets wat op eigen initiatief wordt gedaan en kan variëren van benefietconcerten tot het zetten van handtekeningen op barrel en jerrycans. It’s up to you!

 

VEILING IN GAMBIA

Omdat Senegal geen auto’s ouder dan 5 jaar toelaat, is er aan het einde van de rit een veiling in buurland Gambia. Dankzij de veiling worden lokale projecten gesteund. De Gambiaanse autoriteiten verlenen daarom hun medewerking en zorgen ervoor dat de invoerrechten laag zijn en het voor potentiële kopers interessant is om naar de veiling te komen. De opbrengst van de veiling moet ten goede komen van een project in Gambia en mag dat land niet verlaten. Populaire automerken voor de veiling in Gambia zijn Mercedes Benz, Daihatsu Rocky, Suzuki 4wd, Daihatsu Feroza, Nissan Terrano en Landrover Discovery. Allen bij voorkeur in diesel uitvoering.

ADOPT A HERO

De actie werkt even simpel als doeltreffend, zoek één of meerdere donateurs die met jouw team de uitdaging aangaan dat je Dakar haalt in een barrel van maximaal € 500,-. Hiervoor geeft de donateur een vast bedrag dat van tevoren wordt vastgelegd op het Adopt A Hero machtigingsformulier, het formulier kun je ook downloaden. Wil je liever een hard copy met doordruk die je kunt achterlaten, dan kun je die meekrijgen op de Barreldag. De donateur tekent en jullie sturen het getekende machtigingsformulier naar de Challenge for Charity Foundation, het adres staat op het machtigingsformulier. De stichting bewaart de getekende formulieren en incasseert - nadat jullie team Dakar heeft gehaald - het gedoneerde bedrag zoals vermeld op het formulier. De formulieren zijn zowel voor bedrijven als particulieren te gebruiken. De Adopt A Hero formulieren zijn alleen te gebruiken voor fondsenwerving ten behoeve van het goede doel, dus niet voor teamsponsoring!

DONATIES >500 EURO

Per donateur mogen we maximaal 500 euro per keer incasseren. Mocht je een hogere donatie weten te regelen bij een donateur dan moet je dit verdelen over meerdere incassoformulieren. Bijvoorbeeld een donateur van 1.500 euro betekent drie machtigingsformulieren van ieder 500 euro. Mocht je een bedrijf vinden die geen gebruik wil maken van de machtigingsformulieren en jullie goede doel steunt via de Challenge for Charity Foundation, neem dan contact met ons op. In dat geval kunnen zij het rechtstreeks op CFCF storten en wordt een ‘bewijs van donatie’ via onze Stichting Challenge for Charity Foundation. CFCF schenkt dan het bedrag rechtstreeks aan het project dat jullie steunen.

TEAMSPONSORING

Teamsponsoring kan niet geregeld worden via de Adopt A Hero formulieren. De donatie verloopt van de sponsor rechtstreeks naar het team. Dit kan zijn in onderdelen of andere materiële middelen (bv. donatie t.b.v. jerry’s benzine) maar ook in financiële middelen. Geef bij deze laatste donaties duidelijk aan de sponsor aan waar het geld naartoe gaat, aangezien niet alle particulieren/bedrijven de teams zelf willen sponsoren!

TIP BELASTINGEN ADOPT A HERO

Vergeet niet in je pitch naar potentiële donateurs te vermelden dat het gesponsorde bedrag in veel gevallen aftrekbaar is. Wie losse giften doet, kan deze aftrekken voor de inkomstenbelasting. Het totale bedrag moet wel groter zijn dan 1 procent van het belastbare inkomen en mag maximaal 10 procent bedragen. Donaties lager dan 60 euro per jaar zijn niet aftrekbaar. Om van deze regeling gebruik te kunnen maken, kun je contact opnemen met de stichting waar je voor gaat rijden. Indien zij een ANBI status hebben, is de donatie aftrekbaar van de belasting.

 • ADOPT A HERO IN BELGIË

  In België kunnen particulieren tot 30 euro aan giften aftrekken. Ten behoeve van Belgische particuliere sponsoren kunnen we jouw team dan ook een bewijs van deelname verstrekken, die jullie zelf dienen aan te vullen met een brief waarin het gesponsorde bedrag wordt vermeld.

 • BEZOEK HET GOEDE DOEL

  Als je na aankomst nog tijd hebt om het project dat je hebt gesteund te bezoeken, dan is dit zeker de moeite waard! Hiervoor dien je zelf vooraf contact op te nemen met de betreffende stichting, die waarschijnlijk ook op de Barreldag aanwezig zal zijn.

WELKE EVENEMENTDAGEN HOREN ERBIJ?

Het is niet alleen de monsterrit maar zeker ook het sleutelen en de Barreldag die voorafgaat aan vertrek die het fun gehalte bepalen. Definitieve datum en locatie van Barreldag volgen nog. Daarnaast organiseren we uiteraard de Vertrekdag.

WAT WORDT ER GEREGELD OP DE BARRELDAG

De Barreldag is de dag dat je niet alleen je stickers en Challenge gear krijgt, maar ook kun je er zaken regelen zoals inentingen en materiaal voor onderweg zoals rijplaten en jerry’s. Bovendien is er een briefing met info over de route en de voorbereidingen. Een belangrijke dag om alles in één keer te regelen. Maar je hebt vooral ook de kans je mede-challengers te ontmoeten en de sfeer van de Challenge te proeven. Mis deze dag niet! De Barreldag is voor de teams van alle vertrekdata.Mocht je team niet aanwezig kunnen zijn op de Barreldag, no problem! Dan kun je de stickers toegestuurd krijgen en krijg je het t-shirt bij de start.

VISA

Voor zowel Mauritanië als Senegal is een visum vereist. In Senegal hebben we voor nu kunnen regelen dat je deze ter plekke ontvangt en betaalt. In Mauritanië regel je het visum sinds kort ook aan de grens. Wellicht ten overvloede, elke deelnemer heeft een eigen visum nodig. 

HOE ZIT HET MET DE MEDIA?

Ook in 2018 zoekt de Challenge de media op door middel van persberichten en contact met de voor ons belangrijkste contacten. Heb jij de kans om landelijke media-aandacht voor je team en de Challenge te regelen, dan graag in overleg met en na akkoord van de organisatie. Bel ons vooraf als je een idee hebt om media-aandacht te krijgen! Landelijke media aandacht in de vorm van een nieuws item of ander kort item in een programma is meer dan prima, maar het is uiteraard niet mogelijk om buiten de organisatie om afspraken te maken om eenmalige of meerdere uitzendingen over de Amsterdam Dakar Challenge te laten produceren en uit te zenden. Dit soort afspraken kunnen alleen wij als organisatie maken. Doen! Lokale en regionale media kan sowieso buiten de organisatie worden geregeld door de teams zelf. Op lokaal en regionaal gebied kunnen teams actief de media benaderen, dit is niet alleen leuk maar helpt je ook om je verhaal naar de sponsors te versterken. 

WAT ALS JE BARREL HET TIJDENS DE CHALLENGE BEGEEFT?

Teams die onderweg stranden kunnen contact met ons opnemen en dan denken we mee over de beste oplossing. In het Roadbook dat je bij vertrek ontvangt staan ook de nodige tips hierover, maar ieder geval is weer uniek en daarom stemmen we, nadat de trouwe vierwieler het loodje legt, dit af met het betreffende team.

VERZEKEREN VAN DE AUTO

Wanneer de auto waar je mee gaat rijden al verzekerd is, is het enige aandachtspuntje of de huidige autoverzekering heel Europa dekt. Check ook je groene kaart, sommige verzekeringsmaatschappijen geven zelfs dekking in Marokko. De autoverzekering van de overige landen kun je aan de grens regelen.

GRIJS KENTEKEN?

Er mag gereden worden met een auto met een grijs kentekennummer.

AUTOPAPIEREN

Het spreekt voor zich, maar denk eraan dat de auto op naam van één van de deelnemers moet staan. Zo voorkom je problemen bij grensovergangen. Staat de auto op naam van een bedrijf, dan is er een volmacht namens het bedrijf nodig voor beide rijders (in het Frans en Engels).

INTERNATIONAAL RIJBEWIJS

Een internationaal rijbewijs is formeel noodzakelijk voor de check points. Maar zo ook een cholera stempel en een brandblusser. Deze laatste twee worden vooral door je raampje geschreeuwd door corrupte politieposten. Als je moet kiezen ga dan voor het regelen van een internationaal rijbewijs bij de dichtstbijzijnde ANWB-winkel.

AUTO ZELF VERKOPEN IN GAMBIA

Dit is géén optie, het is in Gambia verboden om de auto zelf op straat te verkopen. De autoriteiten zijn er erg op gebrand dat dit niet gebeurt en zullen ten tijde van de Challenges extra controles uitvoeren. De koper loopt daardoor een groot risico om opgepakt te worden. Als verkoper loop je uiteraard ook het risico opgepakt te worden met alle gevolgen van dien…

AUTO TERUG VERSCHEPEN NAAR NEDERLAND

Mochten jullie de auto terug willen laten verschepen naar Nederland, check dan Transport Overzee.

STICKERS

In de Algemene Voorwaarden staat dat een aantal plekken op je barrel vrij moet blijven. Hier komen de organisatie stickers zoals de officiële Challenge stickers en eventuele Friends of the Challenge. De teamstickers worden op de Barreldag door een team van applicators vakkundig op je barrel geplakt. Mocht je team niet aanwezig kunnen zijn op de Barreldag, no problem! Dan kun je de stickers komen per post ontvangen. Ook kan het zijn dat we je vragen om nog een of meerdere kleine stickers van onze ’Friends’ op je barrel te plakken. 

ONDERWEG GELD PINNEN

De ervaring leert dat teams vaak te weinig contant geld bij zich hebben. Onderweg kun je in principe wel pinnen met een VISA card, behalve in Mauritanië. In Senegal kun je zonder problemen pinnen. Maar LET OP, pinautomaten zijn buiten Europa vaker defect en als ze werken accepteren ze alleen een VISA card, geen Mastercard! Zorg steeds voor voldoende cash of euro’s die je ter plekke kunt omwisselen. Zorg er dus voor dat je meerdere betalingsmogelijkheden hebt.

OFFICIËLE VERZAMELPLAATSEN

In het Roadbook dat je bij vertrek ontvangt staat de route met daarin de officiële verzamelplaatsen. Op die data en plaatsen dien je als groep te verzamelen. Met andere woorden, alle teams uit de groep komen bij elkaar op dit punt. Dit is o.m. van belang om bijvoorbeeld een zo soepel mogelijke grensovergang te bewerkstelligen.

TEAMPAGINA

Vanaf augustus gaat de online omgeving van de challenge live. Als je als team volledig bent ingeschreven, creëren we een teampagina voor jullie op de Amsterdam Dakar Challenge website. Op deze pagina’s zijn de gegevens door jullie zelf in te vullen en aan te passen. Een leuk stukje tekst ter introductie van jullie team en deelname aan de Challenge mag uiteraard niet ontbreken voor de fans. Ook kunnen jullie foto’s plaatsen op jullie pagina. De hoofdfoto’s voor zowel de teaminfo-pagina als de auto-pagina kunnen alleen door de organisatie geplaatst worden. Stuur dus twee foto’s naar ons (team & auto), zodat wij jullie pagina kunnen completeren. Zorg ervoor dat de resolutie niet te laag is en het formaat niet te afwijkend (webformaat: 720x540pixels), anders moeten we gaan snijden!

KOPIETJES REGISTRATIEFORMULIER, PASPOORT & RIJBEWIJS

Log in op jouw eigen teampagina. Ga naar het kopje ’My Drivers’. Klik onder persoonlijke info op print. Hier kun je jouw persoonlijke informatie invullen. Als het formulier volledig is ingevuld en je klikt op print, wordt het automatisch vertaald naar het Frans en klaargezet om te printen. Maak er voor vertrek een stuk of 30 kopietjes - uiteraard volledig en juist ingevuld - van voor de diverse officiële en officieuze grens- en politieposten die gepasseerd zullen worden en je bespaart jezelf en de groep een hoop tijd. Enkele kopieën van je paspoort en rijbewijs volstaan.

AUTOGEGEVENS ONLINE REGISTREREN

Zodra je de auto hebt gekocht, is het voor ons als organisatie belangrijk dat de juiste gegevens van jezelf en de auto op je teampagina worden ingevuld. Deze info hebben we o.a. nodig voor de grensovergang van Mauritanië naar Senegal.

FORUM

Er is geen forum bij deze challenge.

KAN IK DE VERTREKDATUM UITSTELLEN?

Uitstellen van de vertrekdatum is alleen mogelijk in gevallen zoals beschreven in de Algemene Voorwaarden.

VRAGEN?

Bij het vertrek ontvangt elk team een Roadbook met daarin de route en nog meer relevante up to date info. Op de Barreldag kun je voorafgaand aan het vertrek nader kennismaken met de andere teams en informatie met elkaar uitwisselen.

GET STARTED...

Ben jij klaar voor de Challenge! Zorg dan dat jouw team een plek krijgt in de Amsterdam Dakar Challenge 2018.

Stuur een email naar info@amsterdamdakar.com als je de Algemene Voorwaarden van 2018 wilt ontvangen en stuur de getekende Algemene Voorwaarden naar:


Amsterdam Dakar Challenge
Postbus 13033
3507 LA Utrecht

Zodra wij de getekende voorwaarden hebben ontvangen krijg je bericht van ons over het verdere verloop van jullie inschrijving. Easy does it…Schrijf je in
  

3.000.000 and counting

Sponsoren
 Avery Dennison
Info
Nog 29 dagen tot de volgende Challenge
Shop Meer Challenges Bombai Challenge Red Sea Challenge
 
CHALLENGE CLUB

Postbus 13033 | 3507 LA Utrecht
T. 030-2761601 | F. 030-2710325
E. info@amsterdamdakar.com
DISCLAIMER


Design Gewest13 & realisatie Webunity